dla mnie sukcesem jest każdy dzień w którym Szymcio się uśmiecha, sukcesem jest również to że mimo tego że przez dwa tygodnie miał otwartą ranę na plecach bo rana rozeszła się a lekarzom zajęło dwa tygodnie namysłu żeby ją zeszyć nie dostał zapalenia opon albo sepsy
ja też z niecierpliwością na to czekałam, ale cały czas mam w głowie słowa naszej Pani doktor od rehabilitacji vojtą że im później w takich przypadkach tym lepiej
dwa tygodnie miał otwartą ranę na plecach bo rana rozeszła się a lekarzom zajęło dwa tygodnie namysłu żeby ją zeszyć nie dostał zapalenia opon albo sepsy
Hania miała otwartą ranę pooperacyjną przez 6 miesięcy po porodzie.
Szymcio wczoraj zaczął reagować jak go szczypałam po lewej nóżce, wcześniej tego nie maił miał tylko jeden punkcik, który jak nacisnęłam to nóżki mu drżały, a od wczoraj obojętnie gdzie ucisnę nóżkę to jest reakcja, a co najlepsze nigdy nie reagowała mu prawa nóżka, ale dzisiaj byliśmy pierwszy raz na akupresurze i po uciśnięciu przez masażystkę paluszków prawej nóżki też była reakcja
Szymcio nauczył się właśnie pokonywać próg z pokoju na przedpokój mimo różnicy poziomów, pisałam smsa patrze a jego nie ma w pokoju, teraz to będzie miał raj jak będzie buszował po całym domu
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników