Ksiądz przyszedł po kolendzie , wita się ze wszystkimi a witając się Mateuszem pyta jak ma na imię- ten mówi" cześć jestem Mateusz i od razu pyta -masz telefon? na twierdzącą odpowiedż wikarego pada nastepne pytanie-a gry tam jakieś masz?itd i w ten sposób przepytał wikarego z zawartości telefonu i podyskutował na temat gier
Jeszcze coś z Kolędy Na stole stoi krzyżyk Mateusz wziął krzyżyk do rączki i ja mu tłumaczę ,że na krzyżyku jest Jezus , on tak patrzy i wskazując na krzyżyk na ścianie pyta a tam ? Mówię no krzyż Mati pyta ale z kim ? no z Jezusem , mówię , a on taki zdziwiony pyta ;to są dwa?
Mateusz bardzo nie lubi gdy ktoś się kłóci , czy nawet głośniej mówi Ja niestety zapomniałam ,że Mati siedzi sobie obok- wdałam się w dyskusję z moim młodszym synem , niestety dyskusja toczyła sie coraz głosniej i słyszymy głos Mateusza ,który dosyć głosno woła -ej, ej ej mam dobry temat zaległa cisza i wszyscy patrzymy na Matiego , a Mati mówi juz ciszej koniec tematu szczerze mówiąc bardzo mi było wstyd ,ze sie tak zapomniałam , a mój mały wnusio musiał zaprowadzic porządek w domu ale do dzisiaj sie z tego smieję -
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników