Kochani moderatorzy, no zamordujcie mnie, ale umieszczam to tutaj, bo chcę, żeby dotarło do tych, którym właśnie urodziło się lub ma urodzić dziecko niepełnosprawne.
Dołączenie: 02 Maj 2005 12:00 Posty: 11553 Miejscowość: Kraków
Kasiu, nikt nie poważy się na taki akt. Uważam, że wybrałaś najlepsze z możliwych miejsc na umieszczenie linka do publikacji, która nb jest świetnie opracowana pod względem merytorycznym. Z przyjemnością sięgnęłabym po taką papierową broszurę z uwagi na grafikę. Serdeczne gratulacje dla autorów opracowania.
Szkoda, że tego rodzaju informatorami-przewodnikami nie dysponują oddziały położnicze w całym kraju.
Dołączenie: 23 Sie 2008 10:56 Posty: 1047 Miejscowość: woj.podlaskie
Krąży mi po głowie taki pomysł,żeby te informacje wydrukowac,następnie odbic na ksero i zostawic na oddziale ginekologiczno położniczym,tylko nie wiem czy mogłabym to zrobic czy raczej powinnam może skontaktowac się najpierw z wydawcą tej broszury,co o tym myślicie?
Olu, to wydawnictwo z pewnością jest chronione prawem autorskim, musisz skontaktować się z Polskim Stowarzyszeniem na rzecz osób z upośledzeniem umysłowym, aby to kserować i rozpowszechniać.
Daj znać, co Ci napiszą.
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników